POGLEDAJTE KAKO JE BOSANSKI GOLF 2 PONIZIO VOZAČA LAMBORDŽINIJA: Ovo je brutalno! (VIDEO)

3 months ago

Vozac Lamborghinia smijao se kada je vidio da mu na crtu staje Golf 2. Ali nakon sto su startali vozac nije mogao vjeruje sta ga je snaslo.

Golf 2 se toliko brzo ispalio da vozac Lamborghinia nije imao vremena ni da ga pozdravi.

Ova serija Golfa proizvedena je 1986, ali motori su iz novije generacije dok je ova serija Lamborghinija pocela da se proizvodi 2012 godine.

GOLF II

Druga generacija hatchbacka, popularno zvana “dvica” ili “dvojka”, predstavljena je 1983., a bila je također dostupna u GTI izvedbi, kao i još športskijoj Rally G60 sa 160 KS i Limited s 210 KS (proizvedeno samo 70 komada). 1990. na tržištu je bio i posebni model s pogonom na sve kotače i “terenskim” izgledom nazvan Golf Country.

Druga generacija prestala se proizvoditi 1992., a tijekom njezine proizvodnje, 1979. uveden kabriolet prve generacije prodavao se bez značajnijih dizajnerskih promjena. Valja dodati da je to jedan od najpopularnijih auta tada, a i danas ljudi rade tuning na tim autima.

Volkswagen Golf je kompaktni automobil dosad proizveden u osam generacija, a ujedno i najprodavaniji model u povijesti marke Volkswagen s više od 24 milijuna prodanih primjeraka.

Najviše Golfova proizvedeno je u “hatchback” izvedbi, a od ostalih izvedbi na tržištu je bio i kabriolet koji se prestao proizvoditi 2002., te karavan koji se nije proizvodio u prvoj i drugoj generaciji.

U aktualnoj generaciji Golf je dostupan i kao minivan nazvan Golf Plus.

Na Golfovoj se osnovi proizvode brojni modeli proizvođača pod okriljem Volkswagenovog koncerna, te kućni modeli koji uključuju minivan Touran i limuzinu Jettu, koja se neko vrijeme prodavala i pod nazivima Bora i Vento.

Pogledajte video:

Source: Lamborghini vs Golf 2 by Motoryzed


Komentari
Najnoviji članci

© 2018 - 2019 Verovanje | Sva prava zadržana. | Posao